De Granaet veel sterker dan Lintjo

Afgelopen zaterdag stond De Granaet op het programma. Gezien de stand op de ranglijst kon dit een wedstrijd worden met mogelijkheden, in de praktijk pakte dit echter anders uit en had Lintjo weinig kans.

De wedstrijd werd begonnen in de oude vertrouwde opstelling: Aanval Jacco Wouda, Remco Hulzentop, Lisanne de Boer en Anne van Eijden. Verdediging Marc de Boer, Rick de Vries, Ilse Wierema en Jildau de Haan. De start van Lintjo was voortreffelijk namelijk binnen twee minuten een 2-0 voorsprong, maar hierna begon de Granaet steeds zuiverder te schieten en ook sneller te spelen. Helaas had Lintjo hier geen passend antwoord op. De ruststand was dan ook 6-12. In de tweede helft probeerde Lintjo de bakens te verzetten, maar helaas mocht dit niet baten. Seles de Jong verving Rick de Vries om een nieuwe impuls te geven aan het spel. Pas na 15 minuten werd er weer voor het eerst gescoord door Lintjo. De Granaet liep verder uit. Uiteindelijk een zeer terechte nederlaag met een eindstand van 10-28 op het scorebord. Volgende week staat HHV op het programma. Dit zal gezien de stand ook een pittige tegenstander worden voor Lintjo.