Lintjo is ook Lemmer de baas

Lintjo was afgelopen zaterdag 8 februari op bezoek bij Lemmer. Het was een belangrijke wedstrijd voor Lintjo omdat Lemmer met de derde positie op de ranglijst nog een concurrent op het kampioenschap kon zijn.

In de aanval begonnen Marc de Boer, Jacco Wouda, Lisanne de Boer en Sybrit Pen. De verdediging bestond uit Kees Flapper, Marco den Ouden, Tjabine Bouma en Jildau de Haan.
Het eerste doelpunt werd gemaakt door de thuisploeg. Vervolgens wist Lintjo twee maal de korf te raken door doelpunten van Marc de Boer en Kees Flapper. Lemmer maakte het Lintjo lastig en de ploegen gingen vervolgens gelijk op. Het was Lintjo die met een kleine voorsprong de rust in ging, 5-6. Lintjo wist dat het de tweede helft effectiever moest. Het waren hierdoor ook de Berkopers die het scherpst uit de kleedkamer kwamen. Zij wisten de voorsprong te groten naar een 8-13. Dit gebeurde door doelpunten van Kees Flapper, Jacco Wouda, Marc de Boer en Sybrit Pen. Beide ploegen wisten nog een aantal keer te scoren. Dit bracht de eindstand op een verdiende 11-16. De eerst volgende wedstrijd staat gepland op 29 februari tegen KV Veenwouden.