Lintjo wint ook laatste competitiewedstrijd van Noveas

Lintjo_1.jpg

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo 1 haar laatste competitiewedstrijd onder leiding van coach Henk Berkenbosch op het sportpark Lunia in Oldeberkoop. Vooraf werd de kersverse kampioen + de voltallige selectie letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet door hoofdsponsor Assurantie-advieskantoor Brandsma BV. Lintjo 1 was vorige week kampioen geworden maar wist zich ook voor deze wedstrijd op te laden en won overtuigend met 16-7 van Noveas uit Steenwijk.  

 

Het was Lintjo die de korf als eerst wist te vinden. Noveas had hier gauw een antwoord op wat de stand op 1-1 bracht. Lintjo had de eerste minuten wat moeite met scoren, gelukkig was de verdediging van Lintjo goed op orde en scoorde Noveas niet. Na 12 minuten wist Lintjo pas de korf weer te vinden, Lintjo kwam qua scoren moeilijk op gang. Lintjo wist voor de pauze nog een aantal keer de korf te vinden waardoor met rust 9-2 op het score bord was te zien. Lintjo kwam goed uit de kleedkamers en wist bijna direct weer te scoren, 10-2. Lintjo en Noveas wisten beide nog een aantal keer te scoren wat de eindstand bracht 16-7. Lintjo sloot ook deze wedstrijd af in haar eigen voordeel. 

Doelpunten van Lintjo: Jacco Wouda 2x, Marc de Boer 2x, Remco Hulzentop 4x, Lisanne de Boer 2x, Tjabine Bouma 4x, Sybrit Pen 1x en Elmi Dimmendaal 1x.