Lintjo stap dichterbij kampioenschap

Afgelopen weekend mocht Lintjo aantreden tegen WWC uit Mantgum en behaalde een uitstekende overwinning. Als Lintjo volgende week uit bij It Fean/Boelenslaan ook weet te winnen dan mag het zich kampioen noemen van de 4e klasse 4E.

Lintjo wist de eerste aanval te benutten door een omdraaibal van Tjabine. WWC had hier direct een antwoord op, 1-1. Lintjo breidde de stand uit naar 3-1 dankzij doelpunten van Lisanne en Marco. Hierna wist WWC de achterstand weg te werken, hierdoor stond Lintjo achter 3-4. Door doelpunten van Kees en Jacco werd het 8-5 en zo ging Lintjo met een kleine voorsprong de kleedkamer in. Lintjo kwam goed uit de kleedkamer met twee doelpunten, van Lisanne en Tjabine. Ook Kees en Jacco wisten de korf een aantal keer te vinden waardoor de stand op 13-8 kwam. WWC kon niet meekomen met Lintjo, de voorsprong bleef voor Lintjo. WWC gaf het niet zomaar op en bracht de stand naar 15-10. Elmi, Remco en Lisanne wisten voor Lintjo de korf nog een keer te vinden, waardoor de stand op 18-12 eindigde.

Zoals gezegd kan Lintjo volgende week kampioen worden door uit bij It fean/Boelenslaan te winnen. Als de ploeg gelijk speelt of verliest is het afhankelijk van de resulstaten die It Fean/Boelenslaan behaald in de resterende wedstrijden. Publiek is uiteraard van harte welkom!