Beste (oud-)korfballer, vereniging, bestuurders

Op 24 mei 2019 gaat het eerste Stellingwerfs KorfbalPlus 35 toernooi plaatsvinden! KV DIO, KV Lintjo en KV SCO hebben de handen ineen geslagen om deze nieuwe variant vorm te geven voor alle (oud-)korfballers in de gemeente Ooststellingwerf en Weststellingwerf.

KorfbalPlus is een nieuwe variant op het korfbalspel, die speciaal is bedoeld voor (oud-)korfballers in de leeftijd 35jaar en ouder die de korfbalsport in toernooivorm willen beoefenen. Niet meer elk weekend een wedstrijd spelen, maar een aantal keren per jaar een toernooi met (oude) bekenden. In deze vorm wordt er 4 tegen 4 gespeeld in één vak, waarbij de korf in het midden staat en je vanuit de hoeken voor dubbele punten schiet.

Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 24 mei vanaf 19.30uur in Oldeberkoop. Een team bestaat uit 6-8 personen en er wordt gespeeld op het gras van Lintjo. Als team neem je ook één scheidsrechter mee, maar dit mag ook een deelnemende speler zijn. Een derde helft mag natuurlijk niet ontbreken! Deelname aan het toernooi is gratis en aanmelden kan door vóór 18 mei een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.